Huitema Tegels en Sanitair heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het op maat leveren van tegels en sanitair en alle aanverwante producten. In 1910 is Huitema opgericht als bouwbedrijf en aannemer van metselwerken en uitgegroeid tot het bedrijf van nu.

Vanaf 1980 doen we dat vanuit de nieuwe huisvesting. Vanaf die tijd werd de naam ook veranderd in Huitema Tegels en Sanitair BV. Vele verbouwingen verder kunnen wij trots zijn op onze overzichtelijke showroom met de nieuwste collectie tegels voor de wand en vloer, het meest actuele sanitairaanbod en badkameropstellingen vol tips en trends. Hierbij worden wij al sinds 1995 ter zijde gestaan door Ceramic Visions die in samenspraak met ons en met een geselecteerd dealerschap er voor zorg dragen dat ons assortiment altijd up to date blijft.
Wilt u deskundig advies met betrekking tot de inrichting van uw nieuwe badkamer of toilet dan staan wij altijd voor u klaar. Van baden, keramisch sanitair en badmeubelen tot kranen en accessoires, alles kunt u komen bekijken in onze showroom en uiteraard op deze website. Als extra service, kunnen wij voor u met behulp van een computerprogramma een 3-dimensionale tekening maken zodat u een realistisch beeld krijgt van uw toekomstige badkamer. Naast sanitair beschikken wij over een zeer uitgebreide collectie tegels voor de wand en voor de vloer. Voor vloeren al dan niet met vloerverwarming kunt u tevens met al uw vragen bij ons terecht. Ook voor de tegels in de keuken bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hopen u dan ook snel te kunnen begroeten bij uw tegel – en sanitairspecialist. Op deze website kunt u een voorproefje krijgen over wie wij zijn en wat wij doen.

Huitema Tegels & Sanitair BV

Like ons op  Facebook: Huitema Tegels & Sanitair Zaandam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *